De Dierenarts aan Huis Service is opgericht door dierenarts Charlotte de Graaff: “Tijdens mijn werk bij verschillende dierenartsenpraktijken in Amsterdam kwam steeds dezelfde vraag terug: Waarom kan de dierenarts niet bij ons thuis komen? Het zou alle stress van het vangen, reizen en wachten in de wachtkamer, vaak tussen andere onrustige dieren, voorkomen! Ook kwam bijna dagelijks de vraag om thuis een kat in te laten slapen. Helaas kon door tijdsdruk in de praktijk aan deze verzoeken zelden gehoor gegeven worden. En dat is de reden dat de Dierenarts aan Huis Service is opgericht”.

Over dierenarts Charlotte de Graaff

“Na mijn studie Diergeneeskunde aan de Universiteit Utrecht heb ik met veel plezier als dierenarts bij verschillende dierenartsenpraktijken gewerkt. Het was erg leerzaam, want iedere praktijk is anders. Voor de studie Diergeneeskunde heb ik HTS Technische Bedrijfskunde gestudeerd. Sinds die tijd wist ik zeker, dat ik ooit een eigen bedrijf zou starten. En nu komt die studie natuurlijk handig van pas! Ik bezoek trouwens nog steeds regelmatig nascholingsdagen aan de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, zodat ik op de hoogte blijf van de nieuwste methoden, medicijnen en inzichten op diergeneeskundig gebied. Zodat ik niet alleen uw kat goed kan helpen, maar u ook kan informeren welke aanvullende onderzoeks- en behandelmethoden specialisten u kunnen bieden.

Ik ben ontzettend trots op de Dierenarts aan Huis Service! Deze dierenartsservice is een toevoeging aan de huidige veterinaire dienstverlening. Helemaal ingericht om thuis moderne, zorgvuldige en zo compleet mogelijke diergeneeskundige zorg te kunnen leveren. De cliĆ«nten die ik tot nu toe heb bezocht, waren dan ook erg enthousiast. Bij de Dierenarts aan Huis Service gaat alles in goed overleg met u als eigenaar en met het oog op welzijn van mens en dier”.

Terug naar boven